Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и подобрения по алфа 166 - с цени

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

такааа значи смяна на дискове предни + накладки ми струваха с труда точно 470 лева. Дисковете са Brembo а накладките по спомени струваха около 137 или 147 лева предните. Иначе не съм ги купувал аз нали ходя в сервиза на "Шефа" и той купува всичко ако искаш да ги сменяш горещо ти го препоръчвам а иначе ще му звънна да питам откъде ги купува тез части
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
      такааа значи смяна на дискове предни + накладки ми струваха с труда точно 470 лева. Дисковете са Brembo а накладките по спомени струваха около 137 или 147 лева предните. Иначе не съм ги купувал аз нали ходя в сервиза на "Шефа" и той купува всичко ако искаш да ги сменяш горещо ти го препоръчвам а иначе ще му звънна да питам откъде ги купува тез части
      Къв е тоя сервиз и кой е Шефа
      Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
      Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Шефа - Явор Драгийски - сервиза му е в Драгалевци с/у Хотел замъка Хранков много добри са тези момчета там но са по-известни в клуба на Ланча
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
          Шефа - Явор Драгийски - сервиза му е в Драгалевци с/у Хотел замъка Хранков много добри са тези момчета там но са по-известни в клуба на Ланча
          Аз принципно си сменям каквото мога сам , а накладките мога да си ги сменям Така че ще съм ти благодарен ако се обадиш на "шефа" и да ми пратиш едно ЛС откъде мога да си взема
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Имаш Л.С.
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

На 166 слагайте само оригинални накладки галфер!!!!! Всичко друго е далеч от истината. Тествал съм какво ли не.
              За MrX на стамболииски за термостат ми казаха 96лв без никаква отстъпка и то пак Бер има и някакъв френски 58 ама бил зле.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                На 166 слагайте само оригинални накладки галфер!!!!! Всичко друго е далеч от истината. Тествал съм какво ли не.
                За MrX на стамболииски за термостат ми казаха 96лв без никаква отстъпка и то пак Бер има и някакъв френски 58 ама бил зле.
                а откъде?!
                аз сложих за задни такива Галфер и свирят!

Предни си зимах пак такива, квито зимахме предния път с теб, и не спират.... 147лв в кутийка рикамби али бали и.... нещо не е наред
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                  а откъде?!
                  аз сложих за задни такива Галфер и свирят!

Предни си зимах пак такива, квито зимахме предния път с теб, и не спират.... 147лв в кутийка рикамби али бали и.... нещо не е наред
                  Мойте старите бяха Феродо .. спираше страхотно и грам не свиреха , а щом тези Галфер свирят ги отписвам !! Ще си търся тогава хубави феродо

Comment

Аз пък сложих Permafuse и също не съм доволен, скърцат и спират лошо, а и доста са се поизтрили за 10 000 километра. Тия дни трябва да сменям предни дискове и ще пробвам комбинацията Brembo+Ferodo.
                    166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                      Аз пък сложих Permafuse и също не съм доволен, скърцат и спират лошо, а и доста са се поизтрили за 10 000 километра. Тия дни трябва да сменям предни дискове и ще пробвам комбинацията Brembo+Ferodo.
                      Само че има фалшиви феродо , но те мисля , че бяха доста по-евтини

Comment

Тези Galfer се слагат на Алфата като излиза от завода само че има и гадно качество от тях иначе аз сменях предни такива и вече 2 000 км. няма никакво свирене сега ще сменям и задните
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Имам въпросче относно накладките.... от вчера като се опитам да намаля рязко и се чува едно виене отпред вдясно... а и почна да свири като карам лекичко и леко понатисна спирачката... та се притеснявам да не е почнало да се търка метал в метал ама нали имат датчик тея накладки би трябвало да ми светне на таблото... има тука един сайт ахм-ауто и там накладките са SIMER 43,70, PERMAFUSE 51,80, и FERODO oбаче нямат цена... като незнам това цена за 1 накладка ли е или за комплекта... и друг път съм поръчвал от ахм и съм доволен ... вие какво ще кажете за тая марка СИМЕР .... мене ефтинки ми се виждат...

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                            Имам въпросче относно накладките.... от вчера като се опитам да намаля рязко и се чува едно виене отпред вдясно... а и почна да свири като карам лекичко и леко понатисна спирачката... та се притеснявам да не е почнало да се търка метал в метал ама нали имат датчик тея накладки би трябвало да ми светне на таблото... има тука един сайт ахм-ауто и там накладките са SIMER 43,70, PERMAFUSE 51,80, и FERODO oбаче нямат цена... като незнам това цена за 1 накладка ли е или за комплекта... и друг път съм поръчвал от ахм и съм доволен ... вие какво ще кажете за тая марка СИМЕР .... мене ефтинки ми се виждат...
                            Виенето по-скоро от лагер на главина , а те вървят комплект главината с лагера и той не може да се избива Ако се търка метал в метал се чува стъргане все едно търкаш с отверка по асфалт .. колкото до датчиците , шанса е много малък да са свързани .. при мен даже бяха орязани кабелите

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                              Виенето по-скоро от лагер на главина , а те вървят комплект главината с лагера и той не може да се избива Ако се търка метал в метал се чува стъргане все едно търкаш с отверка по асфалт .. колкото до датчиците , шанса е много малък да са свързани .. при мен даже бяха орязани кабелите
                              Според мене не е от лагера защото е само като спирам + това го бях сменял.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                                Според мене не е от лагера защото е само като спирам + това го бях сменял.
                                Ами спокойно може да е от него .. ако се е скъсал маншона и е изхвърлила греста .. погледни все пак И при мен се чуваше като спирам , едно като бучене ..

Comment

Working...
                                X